Användarvillkor

Användarvillkor

När du skapar ett konto på FRISÖRJOBB bekräftar du att du har läst igenom och är införstådd med de gällande villkoren för användningen av våra tjänster. Det är inte möjligt att skapa ett konto utan att acceptera villkoren.

Ditt konto
Ett konto på FRISÖRJOBB ger dig tillgång att skapa innehåll, bl.a. annonser på webbplatsen. Det är din skyldighet att det innehåll du skapar på FRISÖRJOBB är relevant för webbplatsen, följer svensk lagstiftning och inte innehåller skadliga eller kränkande uttalanden.

Salongens och kontaktpersonen fulla och korrekta namn
Du måste använda salongens formella namn som är tillknutet salongen organisationsnummer. På samma sätt måste kontot vara tillknuten en kontaktperson, som måste anges med fullständigt och korrekt namn. Det är inte tillåtet att skapa ett konto eller innehåll om namnet på salongen eller kontaktpersonen är felaktigt. Om det finns misstankar om att felaktig information används eller för att skapa innehåll på hemsidan, förbehåller FRISÖRJOBB sig rätten att begära dokumentation såväl som att stänga kontot.

Fungerande e-postadress
För att kunna skapa ett konto krävs det att du tillknyter en fungerande e-postadress. Vi föredrar att det är salongens e-postadress som används. Det kommer att skickas ett bekräftelsemejl till denna e-postadress vid skapandet av kontot. Det är också till denna e-postadress vi skickar ett nytt lösenord, om du har glömt ditt gamla och ber om ett nytt, eller om vi informerar om nya funktioner eller uppdaterar våra villkor.

Ta bort ditt konto
Du har alltid möjlighet att ta bort ditt konto genom att skicka en förfrågan på job@nielsenmedia.dk. Om kontot tas bort raderas alla annonser, information m.m. som är kopplat till kontot.

 

Var uppmärksam på att ändringar av användarvillkoren kan ske. Om det sker väsentliga ändringar i användarvillkoren informerar vi dig via e-post till den e-postadressen som är kopplad till kontot.

Senast uppdaterad 16 december 2020