Vanliga frågor

Vanliga frågor

Om du inte hittar svar på dina frågor kan du kontakta oss på 08 52 50 70 43 eller info@frisorjobb.se

Vad kostar det?

Det beror helt på hur stor exponering du önskar och hur mycket du behöver hjälp med.

BAS-annonsen börjar på 499 SEK, SILVER-annonsen börjar på 1 999 SEK och GULD-annonsen börjar på 3 499 SEK. Utöver detta tillkommer en avgift på 499 SEK om du vill att vi hjälper dig med att skapa annonsen.

Se vad annonserna innehåller här: Annonspaket

Hur länge är annonsen tillgänglig online?

Det beror på vilken typ av annons du väljer. BAS- annonsen är tillgänglig online i 4 veckor, SILVER-annonsen är tillgänglig online i 12 veckor och GULD-annonsen är tillgänglig online i 18 veckor innan de automatiskt blir avaktiverade.

Utöver att finna en ny medarbetare så ger en annonsering på Frisorjobb.se även en helt unik branding av salongen. Därför är det skillnad på hur länge en jobbannons är tillgänglig online.

Under ”aktiva annonser” kan du se hur länge till din annons kommer att vara tillgänglig online. När en annons sedan blivit avaktiverad  kan du finna den under rubriken ”inaktiva annonser”, där kommer det även finnas möjlighet att publicera annonsen igen om du mot förmodan inte funnit en medarbetare.

Se vad annonserna innehåller här: Annonspaket

Hur många hittar en medarbetare genom FRISÖRJOBB?

Alla våra annonser ligger online i sex veckor, varefter de automatiskt blir deaktiverade. Du kan se på sidan ”aktiva annonser” hur länge din annons ligger online. När en annons deaktiveras kan den fortfarande hittas under ”inaktiva annonser” varifrån du har möjlighet att återaktivera annonsen om du, mot vår förväntan, inte hittade en medarbetare.

Se vad annonserna innehåller här:  Annonspaket

Vilka annonspaket har ni?

Vi har tre olika annonspaket till vilka du också kan köpa till hjälp med att skapa annonsen. Vi har en BAS-, SILVER- och GULD-annons, som var och en innehåller olika exponeringsmöjligheter. Alla publiceras online för att exponeras till potentiella jobbsökande.

Se vad annonserna innehåller här:  Annonspaket

Vad rekommenderar ni?

Vårt mest populära annonspaket är SILVER. Det erbjuder mycket exponering för pengarna och når ut både till personer som aktivt letar efter jobb och de som redan har ett, men som kanske önskar att byta arbetsplats. SILVER-annonsen utnyttjar fördelarna med sociala medier där uppslaget delas till en bred publik på kort tid.

Vi har annonser som passar allas behov.

Se vad annonserna innehåller här:  Annonspaket

 

 

Hur många besökare har sidan?

Våra besöksiffror ligger stabilt och det har, i genomsnitt, det senaste året varit mer än 2 500 besökare i månaden på FRISORJOBB.SE.

Hur många hittar en medarbetare genom FRISÖRJOBB?

Vi har gjort flera undersökningar och de allra flesta som köper en annons hittar en medarbetare, får uthyrt en stol eller sålt sin salong genom oss. Vi har många nöjda kunder som använder FRISÖRJOBB varje gång de ska rekrytera en ny medarbetare.

Hur lång tid går det innan man hittar en medarbetare?

Det är väldigt olika och beror på flera saker. Först och främst beror det på vilken annons du väljer att köpa. Mer exponering ökar chanserna för att snabbare hitta en passande medarbetare. Utöver detta dras potentiella medarbetare mer till annonser som har en bra och välformulerad text där det informeras om vad man som arbetsgivare söker och vad man kan erbjuda en potentiell medarbetare. Vi rekommenderar också att man tar bra bilder av salongen som visar hur arbetsplatsen ser ut.

Se fler goda råd till din annons här.

Vad händer om man inte hittar en ny medarbetare under annonsperioden?

Som tur är, är det sällan det händer om man har följt våra rekommendationer. Om det trots allt skulle vara så att du inte hittat en medarbetare i annonsperioden, har du möjlighet att återaktivera annonsen. Du är alltid välkommen att ringa till oss för att ta ett snack om hur din annons kan optimeras.

Se vad vi rekommenderar att din annons innehåller här: 10 råd till din annons på FRISÖRJOBB

Vem skapar annonsen?

Det bestämmer du. Du har möjlighet för att själv ladda upp text, bilder och annat material på vår hemsida, vilket inte kostar extra. Vi kan också hjälpa dig med att skapa annonsen, men då tillkommer en extra avgift på annonspriset.

Se annonspriserna här. 

Hur många ansökningar får man i genomsnitt?

Det är väldigt olika och beror på flera saker. Först och främst beror det på vilken annons du väljer att köpa. Mer exponering ökar chanserna för att snabbare hitta en passande medarbetare. Utöver detta dras potentiella medarbetare mer till annonser som har en bra och välformulerad text där det informeras om vad man som arbetsgivare söker och vad man kan erbjuda en potentiell medarbetare. Vi rekommenderar också att man tar bra bilder av salongen som visar hur arbetsplatsen ser ut.

Se fler goda råd till din annons här: 10 goda råd till din annons på FRISÖRJOBB

Varför ska jag betala för en annons?

Det ska du för att det är viktigt att hitta den rätta medarbetaren första gången du söker. Genom FRISÖRJOBB får du möjlighet att komma i kontakt med potentiella medarbetare specifikt, och i hela, frisör- och skönhetsbranschen. Både personer som är aktivt jobbsökande men även de som redan har ett jobb men kanske önskar att byta arbetsplats. FRISÖRJOBB har mer än 10 års erfarenhet med rekrytering och salongsförsäljning i frisör- och skönhetsbranschen vilket gör oss experter på området.

Vad är skillnaden mellan FRISÖRJOBB och andra jobbportaler?

Vi har möjlighet att exponera din jobbannons på ett helt annat sätt än andra jobbportaler, då vi är så specialiserade på just frisörer. Det finns ingen annan som når ut så brett och samtidigt så specifikt till frisörbranchen på samma sätt som frisorjobb.se gör.

Hur mycket ska jag ta för min salong?

Det beror på väldigt många faktorer. Var ligger den? Hur stort är kundgruppen? Följer kundregistret med? Följer namnet på salongen med? Är det en väl omtalad salong? Inkluderar det ett produktlager? osv. Detta är endast några få faktorer som har inflytelse på priset.

Vi rekommenderar att du tittar på andra salonger som är till salu och anpassar ditt pris efter den existerande nivån.

Se salonger till salu här.

Jag har inte en färdig text - Vad gör jag?

Det är inget problem. Vi hjälper dig gärna med att skriva texten och skapa annonsen. Om du behöver hjälp med att skapa din jobb- eller säljannons tillkommer en avgift på 499 SEK på annonspriset.

Skicka ett mejl till job@nielsenmedia.dk.