Frisörjobb

Serviceminded 

Rufs & Kalufs i hjärtat av Innerstan söker ännu flera frisörer

Frisör - bli en del av vårt professionella team!

Rufs och kalufs är en av Stockholms bästa frisörsalonger med en stadigt växande kundbas. Här är du ständigt uppdaterad med de senaste trenderna inom allt ifrån frisyrer till arbetstekniker. Nu är vi på jakt efter en skicklig frisör som vill vara med oss och fortsätta att leverera stans snyggaste kalufser!

Rufs och kalufs - en kreativ och rolig arbetsplats!

Vi är ett seriöst företag med många års erfarenhet i bagaget när det kommer till allt från klipp och färg, till hårförlängningar. Vårt fantastiska rykte har gett oss en bra kundkrets som gör Rufs och kalufs till ett stabilt företag. Nu vill vi att du, med dina skills, ska hjälpa oss att bygga vidare och fortsätta att vara den ledande salongen i Stockholms innerstad, belägen alldeles intill Drottninggatan. I gengäld blir du en del av vårt sammansvetsade team i en trendig miljö, där dina medarbetare verkligen vet vad de sysslar med.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg på arbetsplatsen och att du får vara med och påverka. Vi är stolta medlemmar i Frisörföretagarna, som verkar för en seriös, lönsam bransch med sunt företagsklimat. Här pratar alla medarbetare med varandra, inte om varandra. Vi vill att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet och arbetar hårt för att upprätthålla en rolig och inspirerande arbetsmiljö. När det närmar sig högtider lämnar vi gärna saxarna i salongen och hittar på något roligt tillsammans för att bibehålla den starka gemenskapen.

Hos oss utvecklas du i ditt yrke för att bli den bästa

Vi tar för givet att du redan är en stjärna på frisyrer, men vad innebär det egentligen att vara frisör hos oss?

På Rufs och kalufs får du möjligheten att arbeta med de senaste klippteknikerna som du varvar med hårstyling, isättning av hairtalk extensions och hårförlängning, samt behandlingar som Olaplex och Kebelo Systems. Vi vill fortsätta att leverera det bästa till våra kunder och ser därför till att alla våra frisörer med jämna mellanrum får gå på kurser för att hänga med i de senaste trenderna inom frisyrer, klipp- och färgteknik.

 

Du - en fantastisk frisör som vågar

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar därför med ljus och lykta efter dig, en serviceinriktad, utbildad frisör med en kreativ ådra och känsla för detaljer. Din tidigare erfarenhet från yrket gör att du är en modig person som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar och prova på nya tekniker.

Känner du dig som klippt och skuren för jobbet? Tveka inte att ansöka redan idag!

 

När du skickar din ansökan eller kontaktar salongen, kom ihåg att berätta att du sett annonsen på frisörjobb.se

00

Rufs & Kalufs

Tegnérgatan 28
113 59 Stockholm

Detaljer

+ 46 0737829463

Marjan .

  rufsochkalufs@live.se

  https://www.rufsochkalufs.se/