Frisörjobb

Heltid Elev Gesällbrev Bra lön 

Nikita Hair öppnar salong i Kungälv Kongahälla Center

Vill du vara med på äventyret?
I slutet av mars 2019 slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Kongahälla Center i Kungälv. Vi söker därför både en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr.

Nikita Hair öppnar ny salong i Kungälv Kongahälla Center!

Vill du vara med på äventyret?
I slutet av mars 2019 slår vi upp dörrarna till vår sprillans nya salong i Kongahälla Center i Kungälv. Vi söker därför både en salongschef, frisörer och trainees som vill vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr. Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket, ser positivt på att anta nya utmaningar och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla. Eftersom Nikita Hair tillhör Nordens ledande frisörkedja finns stora karriärmöjligheter i både Sverige och Norge samt möjlighet att vara med i Nikita Creative Team eller bli en av våra Educators. Hos oss får du även ta del av personalförmåner så som friskvårdsbidrag och personal- och familjerabatt.

Om Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 38 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig ”a great feeling”!

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

00

NIKITA HAIR

Kanalvägen 3A
194 61 Upplands Väsby

Detaljer

08-502 571 60

Marlin Marklund

  Malin.Marklund@nikitahair.se

  http://nikitahair.se/