Frisörjobb

Heltid Ambitiös Kreativ Kvalitetsmedveten Serviceminded 

Carl M Lundh söker frisör till Västerås för anställning!

Var med och gör skillnad - Carl M Lundh söker frisör för anställning!

Om oss - Vi tillhör en världsomspännande koncern med systerföretag runt om i hela världen där vi alla arbetar med komplement till kundens egna hår, dvs. peruker, hårersättningar och skötselprodukter. Som butiksmedarbetare/frisör är du vår viktigaste varumärkesambassadör och vårt ansikte mot kunden. Våra värderingar är viktiga för oss och genomsyrar vår kultur och vårt sätt att arbeta. Vår vision är att vara No 1 och vi agerar efter våra ledord både gentemot kunder/ kollegor: kundfokus, engagemang, utvecklingsvilja.

Våra erbjudanden ska alltid ligga i framkant och vårt engagemang för våra kunder ska vara stort.

 

Om dig – Vi söker dig med några års erfarenhet som frisör, som du kan bekräfta genom frisörlicens och/eller gesällbrev. Meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från arbete med peruker, hårersättningar eller löshår. Vilja kring att arbeta digitalt, ex vid administration och kommunikation.

Vi söker dig som är engagerad och som tar ansvar lika enkelt som att du delar med dig av kunskaper. Respekterar och jobbar tillsammans med oss mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du är nyfiken och värdesätter öppen och tydlig kommunikation. Våra värderingar bör du dela och vår passion för att göra skillnad - varje dag. Du tycker precis som vi att det är lika viktigt med en hög kvalitet som att leverera mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig anställning på vår salong i Västerås där vi är inne i en expansiv fas.

Vi är måna om att du ska vara trygg i rollen som butikssäljande frisör, därför lägger vi stor kraft på introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling.

Våra anställda är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, och genomför årligen medarbetarundersökning och medarbetaresamtal. Varje år träffas vi minst två gånger per år, där vi teambuildar och har roligt tillsammans. Som frisör hos oss ges du utrymme att arbeta kvalitativt i kundmötet och arbetar med de marknadsledande varumärkena i branschen.

I en anställning hos oss har du trygghet i kollektivavtal och pensionsavsättning samt friskvårdsbidrag och rätt till fem veckors semester.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning. Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ansökan:

Välkommen in med din ansökan. Du söker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Ett tips! Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Det går bra att använda mobilfoto för att bifoga bevis på ditt gesällbrev eller frisörlicens.

Vid frågor om tjänsten och oss som arbetsgivare, vänligen kontakta vår salongs/butikschef Hedda Olsson 070-6592155 eller Sylvia Björk, försäljningschef Skandinavien 070-258 29 00. Läs mer om oss på www.carlmlundh.se

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss:

Carl M Lundh är en del av Aderans, med totalt 6700 anställda i koncernen och är ett världsledande företag inom frisörbranschen. I Skandinavien har vi Förutom våra 15 salonger med olika tunnhårighetslösningar, även ett stort nätverk av partners med egen peruk-salongsverksamhet. Vår grossistverksamhet Toupema Belgal för frisörer runt om i Skandinavien är också en viktig del av vår verksamhet.

Vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder, och bidrar, utöver vår verksamhet, till en bättre tillvaro genom samarbete och sponsring till Cancerkompisar, Rosa bandet och Team Rynkeby. Läs mer om oss på www.carlmlundh.se.

00

Carl M Lundh

Regementsgatan 2
723 45 Västerås

Detaljer

070-6592155 / 070-258 29 00

Butikschef eller försäljningschef Sylvia Björk / Sylvia Björk

  sylvia@carlmlundh.se

  http://www.carlmlundh.se