Frisörjobb

Ledigt jobb

Carl M Lundh söker ny stjärna till teamet i Kalmar!

Har du erfarenhet som frisör och skulle vilja bli del av ett företag där din insats gör skillnad för människor? Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team på salongen i Kalmar.

 

Om oss

Aderans är del av en global koncern med systerföretag runt om i världen som alla arbetar med komplement till kundens egna hår så som peruker, hårersättningar och produkter. Våra värderingar är viktiga för oss och genomsyrar vår kultur och arbetssätt. Vår vision är att vara nummer 1 och vi agerar efter våra ledord gentemot kunder såväl som kollegor; kundfokus, engagemang och utvecklingsvilja. Våra erbjudanden ska alltid ligga i framkant och vårt engagemang för våra kunder ska vara stort.

Våra anställda är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Om tjänsten

Som butikssäljande frisör blir du en viktig medspelare för salongens försäljning och drift. Viljan att arbeta med våra koncept och guida våra kunder till vald frisyr oavsett om det är med kundens egna hår eller med hjälp av peruk, hårersättning eller produkter. Vilja kring att arbeta digitalt, ex vid administration och kommunikation samt vilja att leverera mot uppsatta mål.  Vår butik/salong ligger på sjukhusområdet inne på Kalmar lasarett och vi har öppet måndag – fredag.

Tjänsten är en heltidstjänst. Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta är en perfekt roll för dig som har arbetat som frisör under några år och nu söker en ny möjlighet att utvecklas!

Om dig

Vi söker dig med:

  • Frisörutbildning/frisörlicens
  • Minst två års arbetslivserfarenhet som frisör

För att lyckas i rollen söker vi dig som är engagerad och som tar ansvar lika enkelt som att du delar med dig av kunskaper. Respekterar och jobbar tillsammans med oss mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du är nyfiken och värdesätter öppen och tydlig kommunikation. Våra värderingar bör du dela och vår passion för att göra skillnad - varje dag.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan. Du söker med CV och personligt brev via formuläret. Observera att vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vid frågor om tjänsten och oss som arbetsgivare, vänligen kontakta butikschef Lotta Hallgren 070-5783960 eller försäljningschef Sylvia Björk sylvia@aderans.se

Vid frågor om ansökan, vänligen kontakta info@roirekrytering.se.

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Aderans

Aderans en del av Aderans koncernen, med totalt 6700 anställda i koncernen och är ett världsledande företag inom frisörbranschen. I Skandinavien har vi Förutom våra 14 salonger med olika tunnhårighetslösningar, även ett stort nätverk av partners med egen peruk-salongsverksamhet. Vår grossistverksamhet Toupema Belgal för frisörer runt om i Skandinavien är också en viktig del av vår verksamhet.

Vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder, och bidrar, utöver vår verksamhet, till en bättre tillvaro genom samarbete och sponsring till Cancerkompisar, Rosa bandet och Team Rynkeby. Läs mer om oss på www.aderans.se.

00

Carl M Lundh

Regementsgatan 2
723 45 Västerås

Detaljer

070-6592155 / 070-258 29 00

Butikschef eller försäljningschef Sylvia Björk / Sylvia Björk

  sylvia@carlmlundh.se

  http://www.carlmlundh.se