Frisörjobb

Deltid 

Är du utbildad frisör och ser efter en anställning på en välkänd salong i centrala Göteborg?

Vi ser efter en ny frisör kollega till vårt team på Skönhetsfabriken. Vill du vara en del av en dynamisk vardag i vackra lokaler i hjärtat av Göteborg? Är du behörig frisör som vill göra det lilla extra för dina kunder?

Vi är inte en bara en vanlig frisörsalong- vi på Skönhetsfabriken jobbar med helheten! Som dina kollegor kommer du ha massörer och hudterpauter så väl som PT och dietister. I vår salong jobbar vi med ett brett utbud av märken för att kunna ge varje kund vad de ser efter och kunna anpassa behandlingarna oavsett önskemål. 

* Du kommer jobba med nya kunder så väl som återkommande stamkunder.

* Du kommer utföra allt från enklare behandlingar, som tvätt och fön, till mer avancerade, som olika typer av uppsättningar och hårförlängningar.  

* Vi sätter stor vikt vid din förmåga att bygga upp en kundkrets och fylla dina dagar med återkommande kunder.

* Vårt fokus ligger på att erbjuda professionella behandlingar i en familjär miljö.

Skönhetsfabriken har legat i nyrenoverade lokaler i det gamla Posthuset på  Stampgatan sedan 2012. I februari i år blev vi en del av Clarion Hotel Post och ingår numera i Nordic Choice Hotels. 

Vi är ett team på totalt 30 anställda varav fem frisörer. Hos oss har vi en bemannad shop och reception som tar emot samtal från kunder och bokar in behandlingar.

Vi jobbar efter en vision om att vara en oas av välmående och hälsa, mitt i de mest centrala delarna av stan. Vi följer frisöravtalet och lägger stor vikt på att utveckla och motivera våra anställda. Vi håller regelbundna kurser och utbildningar, så väl internt som externt.

Vi ser efter dig som är behörig frisör. Har du redan nu en kundkrets är detta ett plus men absolut inget krav. Vi lägger störst vikt på dig som person och dina personliga egenskaper. 

Storleken på tjänsten kan diskuteras. 

Tillsvidareanställning.

Vill du ha en trygg anställning i en historisk miljö omgiven av kunskapsrika och inspirerande kollegor? Vara en del av en väletablerad salong och ett stort internationellt företag på samma gång? Tveka då inte att ansöka!

Sök jobbet senast den 20 augusti genom att skicka ditt CV med utfyllande personligt brev till 

fanny.andersson@choice.se. Har du ytterligare frågor ang tjänsten kan du maila eller ring oss på 031-619090.

00

Skönhetsfabriken

Stampgatan 4
41103 Göteborg

Detaljer

031-619090

Fanny Andersson

  fanny.andersson@choice.se

  https://www.skonhetsfabriken.se/